Nieuws — 09 september 2017

In de vernieuwde Voetbal.nl app (sinds begin september beschikbaar) is het mogelijk om een profielfoto van jezelf te plaatsen en aan te passen. Deze foto wordt echter (bij spelende leden) ook op je digitale spelerspas geplaatst.

Inmiddels al de nodige creatieve plaatjes gezien, is niet de bedoeling. Spelers: Plaats dus wel een herkenbare en gelijkende foto portretfoto en geen vakantie-kiekje of iets dergelijks.

Als de scheidsrechter bij de controle van de digitale spelerspassen je foto niet duidelijk of gelijkend genoeg vindt, kan het zo zijn dat je dan niet aan de wedstrijd deel mag nemen.

Hetzelfde geldt ook voor de profielfoto zoals deze in de app KNVB Wedstrijdzaken geplaatst en aangepast kan worden.

Alvast dank voor de medewerking en begrip.

Wedstrijdsecretarissen vv Yerseke