Nieuws — 28 juni 2018

Tijdens de afgelopen ledenvergadering van 16 juni 2018 zijn een viertal nieuwe bestuursleden voorgesteld en met akkoord van de leden toegetreden tot het bestuur van vv Yerseke.

Met het toetreden van vier nieuwe bestuursleden, is nu toch het moment daar om als bestuurslid op te stappen. Was er tot 16 juni nog enig twijfel, nu dus een definitief besluit genomen om mijn bestuursfunctie als secretaris van vv Yerseke ter beschikking te stellen.

Waarom? Als bestuurslid niet langer de verantwoordelijkheid wens te dragen in de (gevolgen van) steeds strengere wet- en regelgeving waar ik uit professie ook deels in betrokken ben.
Maar daarnaast hebben vooral nog een aantal hier niet nader te benoemen feiten/oorzaken een rol gespeeld in mijn besluit.

Ik wens vv Yerseke en vooral Yerseke 1 veel succes komend seizoen

Niek van der Horst