Nieuws — 22 mei 2016

Met 15 man naar Middelburg op laatste moment moest Jordi Sanderse afhaken omdat hij moest werken , de opstelling waar we op het toernooi mee gespeeld hadden was dan ook nagenoeg de basis Colin Jordy Robin Jacques Leander Ruben Arnout Davy Ralph Diego en Guus. Geluk deze dag was dat ook de A1 van Zeelandia moest voetballen en al snel bleek dat de 2 voorgaande wedstrijden waarin de A1 vrij was er nu een ander team stond.

1e helft moest wind in gespeeld worden en was van een belabberd niveau Yerseke had moeite het middenveld in de grip te krijgen en zo was het veel balverlies en weinig kansen.

De eerste beste bal wind in bleef hangen Zeelandia werkte slecht weg en Guus profiteerde in de korte hoek 0-1 , een tikkie voor de tegenstander die vol goede moed probeerde het ons lastig te maken maar eigenlijk geen enkele scoringskans creëerde.

De 0-2 viel uit een zelfde soort aanval als de 1e wederom werd slecht weggewerkt door Zeelandia en Diego mocht tot 2 x toe aanleggen en zijn 2e poging betekende 0-2 , tevens de ruststand.

Lekker rustig in de kleedkamer geen wijzigingen alhoewel Ferre Jordin en Eys stonden te popelen om mee te mogen doen , 2e helft al met al een redelijk sportieve wedstrijd die door een prima leiden scheids gefloten werd.

Na 11 minuten werd een licht overtreding van Jacques bestraft met geel  dus 10 minuten met 10 man maar ook in deze periode werd Colin niet getest jammer hoor want hij staat een prima seizoen te keepen en is een zekerheid in on doelkader.

Weer terug met 11 man tijd voor wissels Arnout was op daarvoor kwam Jordin en Ruben werd vervangen door Eys , toch lekker dat je zulke spelers van de B1 mee kan nemen en zij zonder problemen in passen in the A team.

De yese trein denderde verder en was de eerste kans nog mis het duurde niet veel langer voordat Guus de 0-3 op bord zette , wedstrijd gespeeld tijd voor de laatste 2 wissels Ferre kwam voor Jordy van Vliet onze meest onderschatte speler die een super wedstrijd speelde en Korne mocht de laatst 15 minuten keepen ipv Colin.

Wat een hilariteit Zeelandia dacht nu kansen te hebben wel ze hebben geen schot op doel gegeven dus ook Korne hield zijn doel schoon en de kers op de Taart was wederom van Guus 0-4 voor enkel boys de 3e bekerfinale op rij.

Hopelijk word het een mooie wedstrijd tegen SVC A1 uit Standaardbuiten in Heikenszand op 4 juni enigste smet op deze datum is dat ook ons 1e en 2e nog nacompetitie wedstrijden hebben dus de supporters moeten gaan kiezen were to go.

We eindigen met COME ON YOU BOYS IN RED YESE WE LOVE YOU