Kantinerooster

kantinerooster kantine1Beste barvrijwilligers,

De kantinediensten voor de ochtend- en de middagploegen zijn voor zover mogelijk weer ingepland, het overzicht tref je hieronder aan.
Mocht je een keer niet kunnen, zorg dan zelf tijdig voor een vervanger, bijvoorbeeld door te ruilen. Geef dit dan wel even door aan Andrea (  ) of Sjaak (06-12931770)
Wij hopen op een prettige samenwerking met jullie allen en weer een mooi en gezellig seizoen.
Gezocht kantinemedewerkers (-sters)
Voor de bezetting van de kantine kunnen wij altijd (nieuwe) vrijwilligers gebruiken.
Wil je meer weten over de activiteiten in de kantine of je aanmelden, neem dan contact op met Andrea of Sjaak.
Wil je eens een keer proberen hoe het is om achter de bar in de kantine te staan, ook dit is mogelijk natuurlijk.
Gewoon doen!
Lekker bezig zijn in een gezelliger sfeer. En met waardering van je sportieve “klanten”.