Info Vrienden van VVYerseke

Initiatieven :

–       Een financiële bijdrage aan elk seniorenteam, het meisjesteam en de A –junioren om een leuke teamactiviteit te ondernemen.

–       Elk jaar wordt er een vrijwilligersgroep uitgekozen die om welke reden dan ook extra aandacht verdienen!!

–       Keepersclinic voor alle keepers binnen de vereniging

–       Voor elk jeugdteam dat in het najaar en/of voorjaar kampioen is geworden een leuk aandenken.

–       Bijdrage nieuwjaarsrecepties en vrijwilligersavonden van de VV Yerseke

–       Vesten met opdruk van “gastheer VV Yerseke “voor de kassaman en zijn assistenten.

–       Bijdrage aanschaf jeugdgoals voor nieuwe wedstrijdvormen pupillen

–       De website van VV Yerseke financieel mogelijk gemaakt

–       Een substantiele bijdrage in de realisatie voetbalkooi vv Yerseke

Clubscheidsrechters, kantinevrijwiligers, onderhoudsgroep in het zonnetje gezet………!

Wij dragen al onze vrijwilligers een warm hart toe. Zonder deze vrijwilligers kunnen wedstrijden niet worden gespeeld. Daarom ontvangen deze mensen, vanuit de Stichting, een blijk van waardering in de vorm van een dinerbon!!