Info Vrienden van VVYerseke

Gerealiseerde initiatieven :

–       Een financiële bijdrage aan elk seniorenteam, het meisjesteam en de A –junioren om een leuke activiteit te  ondernemen.

–       Elk jaar wordt er een groep uitgekozen die om welke reden dan ook extra aandacht verdienen;  het afgelopen                seizoen waren dat de clubscheidsrechters.

–       Keepersclinic voor alle keepers binnen de vereniging

–       Voor elk jeugdteam dat in het najaar en/of voorjaar kampioen is geworden een leuk aandenken.

–       Bijdrage nieuwjaarsreceptie en vrijwilligersavond van de VV Yerseke

–       Vesten met opdruk van “gastheer VV Yerseke “voor de kassaman en zijn assistenten.

–       Bijdrage aanschaf jeugdgoals voor nieuwe wedstrijdvormen pupillen

–       De website van VV Yerseke financieel mogelijk gemaakt

–       Een substantiele bijrage in realisering voetbalkooi vv Yerseke

Clubscheidsrechters, kantinevrijwiligers, onderhoudsgroep in het zonnetje gezet………!

Wij dragen al onze vrijwilligers een warm hart toe. Zonder deze vrijwilligers kunnen wedstrijden niet worden gespeeld. Daarom ontvangen deze mensen, vanuit de Stichting, een blijk van waardering in de vorm van een dinerbon!!