Yese 1 — 16 mei 2018

Yerseke won afgelopen zaterdag met 0-7 van Vlissingen en na afloop bleek dat Walcheren toch wel enigszins verrassend met 2-2 gelijk had gespeeld tegen RCS waardoor Yerseke, met nog 2 wedstrijden voor de boeg, een voorsprong van 5 punten op RCS heeft. Hierdoor heeft Yerseke het kampioenschap voor het grijpen maar dan zal Yerseke in de 2 resterende wedstrijden (Kapelle en VCK) nog wel minimaal 2 punten moeten zien te behalen. Zaterdag a.s. de 1e kans om het kampioenschap binnen te halen als Yerseke op bezoek gaat bij Kapelle.

Kapelle zal zich zeker niet zomaar opzij laten zetten want voor Kapelle staat er de komende wedstrijden ook nog van alles op het spel. Kapelle is namelijk samen met VCK nog volop in de race voor een periodetitel. De 1e periodetitel was voor Yerseke en de 2e periodetitel voor Zaamslag. In de 3e periode staat RCS er het beste voor en heeft daarin 3 punten voorsprong op VCK en Kapelle en tevens een veel beter doelsaldo dan beiden. VCK of Kapelle zal, als hoogst eindigend team in de eindrangschikking dat nog geen periodetitel heeft, een periodetitel overnemen van de aanstaande kampioen. Kapelle zal er dus alles aan doen om van Yerseke te winnen om zo zicht te blijven houden op een periodetitel. Voor Yerseke daarentegen staat het kampioenschap op het spel dus ook Yerseke zal er alles aan willen doen om het kampioenschap binnen te halen. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. Hoe die uiteindelijk zal eindigen zullen we omstreeks 16:15 uur weten als het eindsignaal heeft geklonken. Mannen heel veel succes en grijp deze kans om kampioen te worden met beide handen aan want zo vaak krijg je de kans niet om kampioen te worden!!

YERSEKE KAN DE STEUN VAN HAAR SUPPORTERS IN DEZE UITERST BELANGRIJKE WEDSTRIJD ZEER GOED GEBRUIKEN, DUS KOM IN GROTEN GETALE OM YERSEKE TE ONDERSTEUNEN EN AAN TE MOEDIGEN IN HUN STRIJD OM HET BEHALEN VAN HET KAMPIOENSCHAP!!