Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 05

Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

Yerseke begon wat slapjes aan het duel en liep dan ook na tien minuten tegen een goal van Sam Capello op, waarbij Rick Kramer niet vrijuit ging. Toch hadden de bezoekers weinig tijd nodig om zich van die klap te herstellen, want in de 24ste minuut leidde Yerseke al met 1-3. Guus de Leeuw (rebound na schot Xander van der Poel), Eys Murre (na assist Urvin van Hekelen) en Xander van der Poel (na slim genomen vrije trap De Leeuw) waren trefzeker. Kort voor de pauze draaide Remco van Tiggele uit een vrije trap de 1-4 binnen en vlak na rust rondde De Leeuw een voorzet van Van der Poel af: 1-5. In de 52ste en 85ste minuut zorgden Arjen Dingemanse en invaller Arjen de Koeijer voor de laatste twee goals.