Nieuwsbrief - Voetbal Vereniging Yerseke

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief v.v. Yerseke februari 2020

Kledinglijn v.v. Yerseke
In samenwerking met Intersport Goes staat de kledinglijn van v.v. Yerseke nu online.
Via onze website, www.vvyerseke.nl kunt u kleding en accessoires gemakkelijk uitzoeken, bestellen en betalen. U kunt daarna op korte termijn de bestelling ophalen bij Intersport of, nog gemakkelijker, in de bestuurskamer van v.v. Yerseke.
De samenwerking tussen Intersport Goes, van Kruiningen reclame (bedrukking) en v.v. Yerseke is prijstechnisch aantrekkelijk voor de leden. We krijgen meer uniformiteit in de clubkleding en ook de club profiteert op sponsorgebied van deze samenwerking.
Hoofdsponsor
Met ingang van het komende seizoen is KOTRA logistics voor 3 jaar onze nieuwe hoofdsponsor.
We zijn uiteraard zeer blij met deze nieuwe, intensievere samenwerking. De overeenkomst zal binnenkort, tijdens een sponsoravond, formeel nog ondertekend worden.
We hebben nog ruimte voor geïnteresseerde subsponsors, die ook mee willen werken aan de uitstraling van hun bedrijf en de vereniging in de regio.


Yerseke 100 jaar in 2021
De commissie Yese 100 jaar komt maandelijks bij elkaar om een jubileumprogramma verder uit te werken. Er komen extra leuke jeugdactiviteiten zoals een Feijenoord clinic en een FIFA game toernooi. Voor het jubileumweekend in juli hebben we al enkele artiesten, zoals dj Willem en Peter Heijt vastgelegd. Ook zijn er contacten met een profclub om dat weekend een jubileumwedstrijd te komen spelen. En, met dank aan Ron Quinten, hebben we een aangepast logo van de club. Dat willen we komend jaar ook gebruiken op diverse kledinglijnen, op social media etc. De kleding voor barmedewerkers is de komende weken het eerste teken : een nieuwe polo met het logo Yese 100 jaar en onze nieuwe hoofdsponsor.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!