Nieuwsbief VV Yerseke 2019-2020 nr. 1 - Voetbal Vereniging Yerseke

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwsbief VV Yerseke 2019-2020 nr. 1

Nieuwsbief VV Yerseke 2019-2020 nr. 1

Nieuwsbrief v.v. Yerseke augustus 2019

Het einde van de vakantieperiode luidt het begin van het nieuwe voetbalseizoen in.
De eerste trainingen, oefen- en bekerwedstrijden zullen eind september al snel gevolgd worden door het wekelijkse ritme van trainen en competitiewedstrijden.
Wat verwachten we nu eigenlijk van het komende seizoen?
Spannende, attractieve wedstrijden van het eerste elftal in de 2e klas, dat moet met de huidige selectie zeker haalbaar zijn. Doordat we in de breedte wat “gegroeid” zijn, hopen we dat ook de andere teams hiervan kunnen profiteren. Als je niet te veel met spelers moet schuiven komt dat de prestaties vaak alleen maar ten goede van alle teams.
Bij de jeugd is het altijd spannend om voldoende trainers en begeleiders te vinden voor alle teams. En is het voor de oudere jeugd ook een uitdaging om een niveau te halen wat aansluit bij de huidige selecties van de seniorelftallen. Dat kan alleen door veel (trainings)inzet op te brengen.
De groep vrijwilligers voor het onderhoud van het complex heeft afgelopen maanden weer fantastisch werk verricht. De velden liggen er prachtig bij, het complex van v.v. Yerseke is nog steeds iets waar we trots op mogen zijn. Maar ook een punt van zorg, want het blijft nog steeds erg lastig om voldoende mensen te vinden die vrijwilligerswerk uit willen voeren. We zijn wel samen verantwoordelijk voor onze vereniging. Dat kan al heel simpel door zelf prullenbakken en asbakken te benutten, kleedlokalen netjes te houden, eigen materialen opruimen, even een helpende hand in de kantine enz.
Maar als lid kun je door het uitvoeren van enkele vrijwilligerstaken per jaar ook voorkomen dat we allerlei zaken betaald uit moeten laten voeren. En het scheelt je ook nog eens in je portemonnee aan het einde van het seizoen, als je 2 vrijwilligerstaken hebt uitgevoerd hoef je de extra contributie niet te betalen.
Ook een punt van aandacht blijft de controle op alcoholgebruik <18.
Hoewel we als club in conflict zijn met de gemeente over de inzet van loktieners, moeten we wel voorkomen dat we steeds boetes opgelegd krijgen. Onder de 25 is dan ook verplicht ID laten zien een maatregel die we nog scherper in moeten voeren om verdere geldboetes of erger te voorkomen.
In 2021 bestaat v.v. Yerseke 100 jaar. We starten deze maand met de eerste besprekingen over het programma voor dat feestjaar. Er is al een groepje leden die mee wil denken. Maar lijkt het je ook wel wat, schroom dan niet en meldt dit even bij een bestuurslid.
Kortom : er is  genoeg te beleven en te doen op en rond sportpark Cleijn Moercken.
We gaan er weer een leuk, spannend voetbalseizoen van maken!

David Bakker
voorzitter v.v. Yerseke

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!