v.v. Yerseke 100 jaar - Voetbal Vereniging Yerseke

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

v.v. Yerseke 100 jaar

v.v. Yerseke 100 jaar

David Bakker (bestuur)
Jaap Beenakker (bestuur)
Lisette Krijger (dames elftal)
André Visser (4de elftal)
Arjen de Koeijer (1ste elftal)
Mitchell Minnaard (voor o.a. communicatie)
Bastiën van de Plasse (kantine en evenementen)
Ferdi Quinten (jeugdleider)


Er stond een spetterend jubileumweekend gepland op vrijdag 2 en zaterdag 3 juli 2021, maar vanwege de coronamaatregelen is besloten om deze activiteiten op te schorten. Het feestelijke jubileumprogramma van v.v. Yerseke is nu zo goed als rond. De club viert het honderdjarig bestaan, ietwat verlaat door alle coronaperikelen, op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2022!

Receptie
Op vrijdag 24 juni staat de club in de kantine voor het eerst daadwerkelijk stil bij het jubileum. Om 20:00 uur start de receptie met een hapje en een drankje op sportcomplex Cleijn Moercken. Iedereen die de club een warm hart toedraagt is hiervoor uitgenodigd.

Jeugdactiviteiten en verenigingstoernooi
Een dag later – zaterdag 25 juni – gaan om 11:30 uur verschillende jeugdactiviteiten van start. De jeugdleden wordt een bomvol en entertainend programma voorgeschoteld. Inschrijven is niet nodig, maar aan leiders en ouders wordt wel gevraagd bij de activiteiten aanwezig te zijn ter begeleiding.

Aansluitend wordt tussen 15:00 en 17:00 uur het verenigingstoernooi gespeeld door (oud-)leden van v.v. Yerseke. Inschrijven is vanaf nu mogelijk via André Visser (06-55838933) en Arjen de Koeijer (06-54605529) of binnenkort via een papier in de kantine.

Mix van Yerseke – Oud-Feyenoord
Voordat de feestavond los kan barsten, speelt een mix van seniorenspelers van v.v. Yerseke een jubileumwedstrijd tegen Oud-Feyenoord. De selecties van het team van onze vereniging en die van de voormalige profspelers wordt in een later stadium gedeeld.

De wedstrijd gaat om 19:00 uur van start en duurt twee keer 35 minuten. Entree is gratis.

Feestavond met Party DJ-W
Party DJ-W draait tot in de laatste uurtjes de leukste feestmuziek, om deze jubileumdag onvergetelijk te maken. De feestavond begint rond 20:00 uur en eindigt op 26 juni om 01:00 uur.

Overige activiteiten
De jubileumcommissie heeft zich niet puur op deze twee dagen gericht, maar plant nu het weer kan graag nog wat extra activiteiten in. Gedurende dit kalenderjaar kunnen (jeugd)leden daarom bijvoorbeeld ook nog een FIFA-toernooi en een pubquiz verwachten.

Festiviteiten_100_jaar_agenda.png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!