Nieuwsbief VV Yerseke 2019 2020 nr. 3 - Voetbal Vereniging Yerseke

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuwsbief VV Yerseke 2019 2020 nr. 3

Nieuwsbief VV Yerseke 2019 2020 nr. 3

Nieuwsbrief v.v. Yerseke november/december 2019

Deze nieuwsbrief is gewijd aan nieuws van de bestuurstafel en de ledenvergadering van 21 november 2019.
Het complex: de velden liggen er prima bij, met dank aan de vrijwilligers van de onderhoudsgroep.
Ook onze leden kunnen daar een handje bij helpen door na de trainingen de doelen/doeltjes op te ruimen, maar ook door het ballenhok opgeruimd en schoon achter te laten.

Een probleem is om alle wedstrijden van verenigingsscheidsrechters te voorzien. Een oplossing kan zijn, dat spelers van Yerseke 1, 2, JO19, de dames en ook ouders van jeugdleden om toerbeurt de jeugdwedstrijden ’s morgens fluiten. We kunnen dan ‘s middags bij de seniorenwedstrijden een beroep doen op spelers van Yerseke 3, 4 en 5 . Uiteraard wordt altijd eerst bekeken of er scheidsrechters beschikbaar zijn, maar we moeten af van scheidsrechters van buitenaf, want dat loopt op in de kosten en is “zondegeld”.

Ricardo Zuidweg wil een avond verzorgen voor de leden en ouders die wedstrijdjes willen fluiten, maar niet goed weten wat de regels zijn ect. Een prima initiatief, waar we zeker mee aan de slag gaan.

Kantine en onderhoud: als we met elkaar op de zaterdagen het lege fust opruimen helpen we de barmedewerk(st)ers enorm en hoeven we misschien geen corveerooster te maken voor de seniorenteams in de middag en ouders van de jeugd voor de ochtenduren.

De burgemeester is, ook na een nieuw gesprek, stellig in haar voornemen om ons toch een boete op te leggen van 1360 euro na de inzet van een loktiener. De gemeente overtreedt dus bewust, volgens hun eigen rapportage, de regels van onze club. Het bestuur heeft de gemeente hier ook een boete voor opgelegd, maar deze werd terzijde geschoven.

Ook zal er over enkele jaren een – landelijk - beleid komen dat alle sportcomplexen rookvrij moeten zijn. We denken erover om dit vanaf komend seizoen bij de jeugdwedstrijden ’s morgens al in te laten gaan.

AED : de club gaat zelf een AED aanschaffen, de actie van de Rabobankclubcampagne heeft al voor een stukje financiering gezorgd. Er is een inventarisatie gemaakt van BHV’ers binnen de club. In januari 2020 zal er een avond worden georganiseerd waarop leden om kunnen leren gaan met AED.

Een vrolijke noot: Arjen de Koeijer heeft onlangs zijn 250e doelpunt voor Yerseke gemaakt, een unicum. Een ander unicum was dat Alexander van Keulen de kaap rondde van 500 wedstrijden als coach in zijn carrière. 0ok is Alexander zijn contract verlengd met een jaar tot de zomer van 2021.

Beide heren zijn in de laatste ledenvergadering in het zonnetje gezet met een cadeaubon en bloemetje.

De komende periode in de feestmaand December staan er diverse evenementen op het programma.

Alles daarover kun je terugvinden op de website in de agenda. En hebben jullie leuke ideeën, laat het ons weten via de bekende emailadressen!

 Een groepje enthousiaste leden is begonnen met de voorbereidingen van V.V. Yese 100 jaar in 2021. Op de site kun je lezen wie er in de commissie zitten. Zelf leuke ideeën hierover? We houden ons van harte aanbevolen !

 Wij wensen jullie alvast een hele fijne feestmaand december toe.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!