Corona protocol VV Yerseke

Update per 14-10-2020

Naar aanleiding van de verscherpte corona-maatregelen geldt m.i.v. 14 oktober 2020:

• Kleedkamers, douches en wc’s zijn gesloten
  • Geen trainingen voor iedereen van 18 jaar en ouder
  • De competities worden voor alle categorieën per direct stil gelegd
  • Nog altijd geen ouders/toeschouwers op het complex
  • De kantine blijft gesloten

De informatie op deze pagina wordt zo spoedig als mogelijk nog verder aangepast op basis van de persconferentie van het kabinet van 13 oktober 2020 en de informatie vanuit de KNVB.

De algemene basisregels, hygiëneregels en richtlijnen van het RIVM, de overheid, NOC*NSF, KNVB zijn altijd van toepassing voor de velden en accommodaties op het sportpark.
Wijzigingen per 28 september:

• Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 19 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.
  • Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.
  • De kantine is gesloten.

Alleen na een wedstrijd mag er gedoucht worden met inachtneming van de regels.
Trainers en leiders ontvangen een update van de meest actuele corona-spelregels indien er wijzigingen zijn.

Uitwedstrijden
Bezoek bij een uitwedstrijd de website van de bezoekende club zodat je op de hoogte bent van de richtlijnen die deze vereniging hanteert.

Algemene regels

Voor alle leden en bezoekers op sportpark Cleijn Moercken geldt:

• Houd je aan de 1,5 meter. Dit geldt altijd voor iedereen van 18 jaar en ouder. De enige uitzondering is tijdens tijdens het sporten.
  • Blijf thuis bij klachten, ook al zijn ze maar licht, en laat je testen! - Blijf ook thuis als of iemand in je huishouden of gezin klachten heeft!
  • Wacht je op een test of ben je getest: dan kom je pas weer naar sportpark Cleijn Moercken als je een negatieve testuitslag hebt ontvangen.
  • Blijf 10 dagen thuis als je in contact geweest bent met iemand die besmet is of als je terugkomt uit een oranje of rood reisgebied .
  • Vermijd drukte.
  • Hoest/nies in je elleboog en maak gebruik van papieren zakdoekjes.
  • Was regelmatig je handen met water en zeep. Doe dit ook voor en na het bezoek aan sportpark Cleijn Moercken en na toilet bezoek. Desinfecteer bij binnenkomst van het kleedkamergebouw en/of kantine eerst je handen met de daarvoor beschikbare desinfecteermiddelen.
  • Schud geen handen, geef geen high-fives of boks, vermijd het aanraken van je gezicht.
  • Volg de aangegeven looproutes.
  • Alleen toegang voor trainers, leiders & spelers in het kleedkamergebouw.
  • Er zijn een beperkt aantal toiletten beschikbaar. Ga voor je naar sportpark Cleijn Moercken komt thuis naar het toilet.
  • Sporters kunnen worden geweigerd of naar huis worden gestuurd bij (vermoeden van) klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, of koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.
  • Respecteer en volg altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers en bestuursleden op.
  • Bij het niet naleven en/of opvolgen van de regels kan een speler of trainer naar huis worden gestuurd.

We vertrouwen erop dat we de regels met iedereen die ons sportpark bezoekt moeten kunnen naleven.

Bedankt voor jullie begrip.
Bestuur VV Yerseke

Daarnaast vragen wij jullie a.u.b. de regels te respecteren en op te volgen: Algemeen protocol verantwoord sporten

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!