Onze Sponsoren

Wat hebben wij te bieden?

Als vereniging faciliteren wij de inwoners van Yerseke en omgeving met een prachtige accommodatie en betrokken vrijwilligers, bestuursleden en spelers en speelsters die in teamverband sportieve prestaties realiseren. Onze toeschouwers en supporters bieden wij daarmee een sociaal platform, iedere zaterdag weer!

Sporten is goed voor de geestelijke gezondheid en ook voor de groeiontwikkeling van de kinderen.

Samen spelen, overwinningen vieren en nederlagen verwerken. Zo zit sport en ook de samenleving in elkaar.

Daarbij zijn we er trots op dat we je als (toekomstige) sponsor kunnen bereiken. Vaak gebeurt dit, zo is onze ervaring, doordat jullie kinderen bij ons in de vereniging sporten. Vaak gebeurt dit, zo is onze ervaring, doordat jullie kinderen bij ons in de vereniging sporten.

Ook een groot deel van jullie medewerkers voetbalt en daarmee is gelijk het verband gelegd tussen werk en vrije tijd, tussen inspanning en ontspanning. De spelers zijn vaak trots dat ze bij jouw als sponsor werken.

De dynamiek van de sponsor oogt gering, maar jullie bijdrage en onze tegenprestatie leveren samen een win- win situatie! Hier mogen we samen trots op zijn.