Nieuws — 14 januari 2019

onder het motto vrijwilligers gezocht, zijn we op zoek naar nieuwe verenigingsscheidsrechters. Zowel voor bij de jeugd op zaterdagmorgen als bij de senioren op zaterdagmiddag kunnen we volop mensen gebruiken. Een mooie aanvulling op je voetbal loopbaan tijdens je actieve loopbaan en erna. Zo blijf je in beweging en je steunt je vereniging ermee.

Hier wat extra info over deze cursus:

Op 8 februari a.s. start de cursus verenigingsscheidsrechter bij de vereniging SSV’65. Op dit moment hebben 8 kandidaten zich aangemeld; er is dus nog voldoende plaats.

Samen moeten we zorgen voor (meer) goed opgeleide verenigingsscheidsrechters in Zeeland. Heb je geschikte kandidaten binnen je vereniging of (nog niet opgeleide) verenigingsscheidsrechters, meld ze dan nu aan via deze link!

Zoals aangegeven wordt de cursus gehouden bij SSV’65 in Goes en start op 8 februari a.s.

Heb je vragen, stuur dan een mail naar Hans Quaars (Hans.Quaars@knvb.nl) of Priscilla van der Poel (Priscilla.vanderPoel@KNVB.NL)

Ook kun je terecht bij de wedstrijdsecretarissen van v.v.Yerseke, Aard Cornelisse of Jaap Beenakker(secretaris)