info jeugdafdeling — 08 juni 2015

De voorbereidingen voor het volgend voetbalseizoen zijn gestart met een nieuwe TCJ (Technische Commissie Jeugd). Deze TCJ bestaat uit: Aard Cornelisse, Johnny Christiaanse, Andre Beenakker, Frans van Pagee, Ferdi Quinten, Nick Nieuwdorp en Richard de Jager.

De voorbije weken zijn de volgende onderwerpen aan de orde geweest:
– Pupillentoernooi (E/F) VV Yerseke 16 mei
– Vaardigheidstraining(en)
– Jeugdmiddag op 27 mei
– Indeling jeugd/leiders/trainers volgend seizoen
– Functie jeugdcoördinator.

Jeugdtoernooi E en F
Het jaarlijkse Roem van Yerseke pupillentoernooi was dit jaar op 16 mei is. Met deelname van totaal 22 pupillenteams.

Vaardigheidstraining
Voor de jongste jeugd (smurfen, F en E) houden we op vrijdagavond 5 juni een vaardigheidstraining. Tijdens deze training komen allerlei facetten van het voetbal aan bod zoals dribbelen, pasen, schieten, aannemen van de bal, etc..

Indeling seizoen 2015-2016
We zijn gestart met het inventariseren van jeugdleden. Zijn ze volgend seizoen ook actief en ook of er al nieuwe aanmeldingen zijn. Dit geldt ook voor de leiders/trainers. Iedere huidige leider/trainer of die de laatste jaren deze functie hebben bekleed, is/wordt benaderd om hun ambitie te peilen. Vanuit deze inventarisatie is een conceptindeling gemaakt voor de indeling van jeugdteams en trainers/leiders in het komende seizoen. Deze conceptindeling wordt de komende week individueel en in groepsverband besproken met betrokken leiders en trainers.
Op 5 juni, na de vaardigheidstraining, wordt in een jeugdleidersbijeenkomst het totaalplaatje gepresenteerd. Daarna worden alle (ouders van) jeugdleden over de indelingen geïnformeerd.

Jeugdmiddag 27 mei
Op deze woensdag organiseren we een jeugdmiddag voor kinderen uit Yerseke e.o. Op deze middag vermaken we de kinderen met spelletjes en laten we de kinderen die nog niet op de voetbal zitten ook kennis nemen van het leuke voetbalspelletje.

Jeugdcoördinatoren
Vanuit de TCJ zijn vier personen als aanspreekpunt (coördinator) benoemd:
– A en B : Andre Beenakker
– C en D : Johnny Christiaanse
– E en F en Smurfen : Nick Nieuwdorp
– Dames en meisjes : Aard Cornelisse.

Emailadres : tcj@vvyerseke.nl
Een speciaal e-mailadres voor alle vragen en/of opmerkingen van leiders/trainers, spelers en uiteraard ook ouders.