Nieuws — 08 mei 2016

Deze week 2 wedstrijden maandag avond te beginnen met een uitwedstrijd in en tegen Axel vanwege spelers tekort op zaterdag.

Yese startte voortvarend en Axel kreeg geen lucht vanaf begin werden ze vastgezet en het was dat Diego en Guus der vizier niet scherp hadden waardoor het lang duurde voordat de ban gebroken werd.

Een lange pass van Jacques werd door Diego fraai meegenomen en afgelegd op Guus 0-1 was een feit en als er 1 schaap over de dam is volgen er meer , het middenveld wat door Davy en Arnout werd bezet kwam geen moment in de problemen.

De zijkanten met Ralph en Ruben waren constant een gevaar en het was Ruben die op fraai wijze met een stiffie de 0-2 maakte wederom op aangeven van Diego.

Dit was ook de ruststand na deze rust was het de beurt aan B junioren Jordin en Eys om hun kunsten te vertonen en ook Ferre kwam het team versterken.

Maar als je 3 man wisselt veranderd er ook wat in het team en het sprankelende was eruit wel maakte Diego in de rebound nog 0-3 niks aan de hand zou je zeggen , hoe anders liep het.

De taken werden niet meer uitgevoerd en duels niet meer gewonnen zo kwam Axel terug 1-3 nog geen paniek 2-3 en weg was het zo sterke spel van Yese , de kansen om de wedstrijd te beslissen werden gemist en zo viel ook nog de 3-3.

Iedereen balen maar ja je kan nu eenmaal de concentratie niet alle wedstrijden 100% houden en we hebben wederom niet verloren.

Zaterdag -7-05 prachtig weer vroege wedstrijd ivm thuis wedstrijden van de senioren en een leuke tegenstander die we voor de 3e x dit seizoen tegenover ons hebben en de enigste ploeg is die het heeft gepresteerd van Yese te winnen.

De bedoeling was 10:45 te beginnen alleen was Serooskerke het complete tenue vergeten dus uitstel totdat de shirts er waren en zo werd het aanvangstijdstip 11:15.

Yese schoot uit de start blokken en vele kansen waren ons deel alleen scoren dat duurde weer effe gelegenheidsspits Lea beloofde er 2 te maken maar het bleef bij 1

alhoewel de 2e een zuivere was maar niet werd geteld.

Rust 1-0 ipv een veelvoud hiervan dan toch maar onze spits erin en nog maar meer druk zetten op de achterhoede van Seroos , wederom werden er kansen geboden aan de verschillende spelers maar het duurde totdat Ruben de 2-0 maakte en de wedstrijd besliste.

Hierna was het Hakuna Matata time hoe noemen ze dat ook alweer Guus een zuivere hattrick en een 5-0 stand , hierna moest de Lion King er weeral uit want hij moest het 1e versterken.

Dat het nog 5-1 werd was een formaliteit en 2016 is Yese nog steeds ongeslagen. De jongens van B 1 bedankt Jordin , Eys , Jordi en Maxim voor jullie inzet en blijven trainen want er staat nog wat op programma bij de A1 namelijk de halve finale beker uit tegen Zeelandia dat beloofd een zeer spannende match te worden.