Club Informatie VV Yerseke

Voetbal Vereniging Yerseke, voetbalclub uit Mossel en Oesterdorp Yerseke in Zeeland

V.V. Yerseke is een Nederlandse voetbalclub, gevestigd in het Zeeuwse Yerseke, aan de boorden van de Oosterschelde.
Deze Zeeuwse voetbalclub werd opgericht op 2 juli 1921.

De thuiswedstrijden worden gespeeld op sportpark Cleijn Moercken aan de Hogeweg in Yerseke. V.V. Yerseke 1 speelde enkele seizoenen 3e klasse van de KNVB district Zuid 1 en is in het seizoen 2017/2018 gepromoveerd na het behaalde kampioenschap in het zelfde district naar de 2e klasse E.

V.V. Yerseke heeft een mooie jeugdafdeling, waar bijna alle jeugdcategorieën bezet zijn. Het streven is om zoveel mogelijk spelers op hun eigen niveau te laten voetballen en spelers met meer talent in selectie-elftallen zich verder kunnen ontwikkelen.

Alle jeugdelftallen spelen op districtsniveau. Ook heeft de V.V. Yerseke sinds enkele jaren een Dames elftal .

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!