v.v Yerseke - Voetbal Vereniging Yerseke

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

v.v Yerseke

v.v Yerseke

Feestelijke seizoensopening op 30 september

21 september 21:00  Het voetbalseizoen 2023-2024 staat op het punt van beginnen. Op zaterdag 30 september speelt Yerseke 1 de eerste thuiswedstrijd tegen Terneuzen. Voor Sponsorstichting v.v. Yerseke reden genoeg om groots uit te pakken!meer »

151x gelezen

Stem nu op v.v. Yerseke bij de Rabobank!

4 september 14:30  Wij doen ook dit jaar weer mee met Rabobank ClubSupport, een actie waarbij leden van de bank lokale verenigingen een handje kunnen helpen door een stem uit te brengen.meer »

111x gelezen

Contract verlengd met Intersport Goes

14 augustus 19:30  Wij hebben onze prettige samenwerking met Intersport Goes verlengd!meer »

152x gelezen

Indelingen Yerseke 1 & 2 bekend

3 augustus 8:15  Yerseke 1 en 2 weten welke ploegen zij in het komende voetbalseizoen gaan treffen in de competitie en de beker. Er staan een hoop mooie wedstrijden op het programma voor onze hoogst spelende seniorenteams.meer »

391x gelezen

v.v. Yerseke verwelkomt Bal en Ganzeman

9 juni 19:15  Zaterdag-tweedeklasser Yerseke heeft zich verzekerd van de komst van twee spelers van Kloetinge. Youri Bal en Martijn Ganzeman maken deze zomer de overstap naar het team van hoofdcoach Marco Groeneveld.meer »

440x gelezen

Test je kennis tijdens onze Pubquiz

7 maart 16:00  Heb jij een goede algemene kennis? Dan is de Vollan Yese Pubquiz iets voor jou! We hebben maar liefst 90 vragen voor je voorbereid, die je in een groep van maximaal vier personen op vrijdag 17 maart kunt beantwoorden.meer »

338x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!