v.v Yerseke

Doe boodschappen bij AH en steun v.v. Yerseke!

12 september 18:45  Na een lastig seizoen is het mooi dat we jullie weer kunnen verwelkomen op sportpark Cleijn Moercken! De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs zoals v.v. Yerseke financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB ‘Voetbalpassie’ opgezet. Een spaarprogramma waarmee iedereen onze club kan sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. meer »

Terug van weggeweest: de spelerslijst!

9 september 22:30  Nu het seizoen 2021-2022 op het punt van beginnen staat, is het tijd om de ‘ouderwetse’ spelerslijst in ere te herstellen. Vanaf nu zie je in één oogopslag welk team tegen wie speelt, hoe laat en wie zich bij welk team moet melden.meer »

KNVB heeft competitieprogramma bekend gemaakt

21 augustus 0:15  De KNVB heeft vandaag het competitieprogramma bekend gemaakt. Yerseke 1 kan haar borst natmaken en start de competitie op zaterdag 25 september a.s. met een uitwedstrijd tegen Oostkapelle/Domburg. Yerseke 2 start diezelfde zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Kapelle 2 en Yerseke 3 met een uitwedstrijd tegen Zeelandia Middelburg 2.meer »

Competitie indelingen seizoen 2021-2022 Yerseke 1, Yerseke 2 en Yerseke 3

9 juli 12:45  De KNVB heeft de competitie indelingen voor Yerseke 1, Yerseke 2 en Yerseke 3 bekend gemaakt. Yerseke 1 is terug te vinden in de vertrouwde 2e klasse E competitie in Zuid 1. Yerseke 2 ontmoet, in tegenstelling tot afgelopen seizoen waarin men Brabantse tegenstanders trof, nu weer Zeeuwse tegenstanders. De nummering / competitieprogramma wordt bekendgemaakt op zaterdag 21 augustus 2021.meer »

Stefan Quinten keert na één jaar terug bij V.V. Yerseke

23 februari 12:45  Stefan Quinten is komend seizoen weer speler van Yerseke. meer »

V.V. Yerseke verlengt contract met 2e elftal trainer Kees de Smit

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!