VV Yerseke

Stefan Quinten keert na één jaar terug bij V.V. Yerseke

23 februari 12:45  Stefan Quinten is komend seizoen weer speler van Yerseke. meer »

V.V. Yerseke verlengt contract met 2e elftal trainer Kees de Smit

V.V. Yerseke verlengt contract met Alexander van Keulen

21 december 12:30  Alexander van Keulen is ook volgend seizoen hoofdtrainer van voetbalvereniging Yerseke. Van Keulen is vanaf het seizoen 2018-2019 verbonden aan de club waarmee hij in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal speelt.meer »

Nieuwsbrief december 2020

21 december 12:00  "Andere tijden sport"meer »

Ladiesday verloting XXL 19 december 2020 (alle loten zijn inmiddels verkocht)

12 december 14:30  Jaarlijks houden wij onze Ladiesday. Helaas ging dit evenement vanwege corona begin dit jaar niet door. Wij, als team, baalden hier enorm van. Maaaar.... niet getreurd. Vanuit Yerseke VR1 wilden we toch iets voor onze club doen in deze moeilijke tijd. Nadat het eerste online Rad van Avontuur een groot succes was, besloten ook wij een online verloting te doen. Aangezien wij nog een aantal prijzen en afspraken hadden staan van de Ladiesday Verloting eerder dit jaar, willen wij deze toch graag aan jullie verloten. meer »

Bidons 100 jaar VV Yerseke

7 december 14:15  Vanaf heden hebben we hebben wij een beperkt aantal bidons met het uniek 100 jarige logo beschikbaar. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!