Clubnieuws

Marco Groeneveld nieuwe trainer van v.v. Yerseke

5 januari 14:30  Marco Groeneveld wordt bij v.v. Yerseke de opvolger van Alexander van Keulen. Met ingang van het seizoen 2022-2023 gaat de Goesenaar op sportpark Cleijn Moercken aan de slag als hoofdtrainer. Groeneveld komt over van zondag-eersteklasser Rood-Wit uit Willebrord.meer »

v.v. Yerseke wenst iedereen fijne feestdagen!

24 december 18:15  Het bestuur van v.v. Yerseke wenst alle leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren fijne feestdagen en een gezond 2022.meer »

Nieuwe coronamaatregelen op Cleijn Moercken

27 november 11:30  De coronapersconferentie van het demissionaire kabinet had afgelopen week een grote impact voor de amateursport. Door de oplopende besmettingscijfers zijn nieuwe COVID-maatregelen afgekondigd. Als bestuur van v.v. Yerseke zijn wij genoodzaakt om deze maatregelen na te leven.meer »

Alexander van Keulen en Yerseke na dit seizoen uit elkaar

23 november 21:00  Het bestuur van v.v. Yerseke en trainer Alexander van Keulen hebben deze week in goed overleg besloten om de samenwerking na dit seizoen te stoppen. Beide partijen kwamen tot de conclusie dat het beter is dat de wegen na vier voetbaljaargangen scheiden.meer »

Bekerwedstrijd v.v. Yerseke – Kloetinge uitgesteld

9 november 17:30  De bekerwedstrijd tussen Yerseke en Kloetinge is afgelast. Het duel zou dinsdag 9 november om 20:00 uur starten op sportpark Cleijn Moercken, maar is vanwege coronagevallen bij de tegenstander uitgesteld.meer »

Terug van weggeweest: de spelerslijst!

9 september 22:30  Nu het seizoen 2021-2022 op het punt van beginnen staat, is het tijd om de ‘ouderwetse’ spelerslijst in ere te herstellen. Vanaf nu zie je in één oogopslag welk team tegen wie speelt, hoe laat en wie zich bij welk team moet melden.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!