Aanmeldingsformulier

Lid worden van  voetbalclub V.V. Yerseke

Leuk dat je lid van V.V. Yerseke wilt worden, je bent van harte welkom!

Inschrijven

Als je lid wilt worden kan je je inschrijven via onderstaand inschrijfformulier.
Werkt het aanmeldformulier niet, heb je andere vragen over het lidmaatschap of wil je vrijblijvend een keer meetrainen. Stuur dan een mail naar info@vvyerseke.nl.  Je kunt ook contact opnemen met Peter Hout (tel 06-42 57 54 27) of Jaap Beenakker (tel 06-22 27 45 28).
Op onderstaande lidmaatschaps overeenkomst is de Privacyverklaring van toepassing.

Aanmeldingsformulier voor nieuwe leden

Van alle leden wordt verwacht dat ze minimaal 2 vrijwillgerstaken per seizoen verrichten, degene die daar niet
toe bereid zijn zal een vrijwilligersbijdrage gerekend worden. Aankruisen welke taak u (of jouw ouder(s)) wilt doen.

Machtiging:
Voor het afschrijven van de contributie dient u de machtiging welke u hieronder vindt, volledig in te vullen en te ondertekenen. Aanmeldingsformulier zonder ingevulde en ondertekende machtiging kan helaas niet in behandeling worden genomen.

Gegevens V.V. Yerseke bij machtiging:
Hogeweg 15
4401BT Yerseke
IncassantID: NL28ZZZ220190850000
Kenmerk machtiging: Contributie VV Yerseke

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan V.V. Yerseke om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie en boetes en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van V.V. Yerseke.
Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken.
Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank.
Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Voor en Achternaam

Maak hier de keuze hoe U de contributie wilt betalen. Contributie en vrijwilligersbijdrage kunt u hier terug vinden.

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!