Alexander van Keulen en Yerseke na dit seizoen uit elkaar

23 november 21:00  Het bestuur van v.v. Yerseke en trainer Alexander van Keulen hebben deze week in goed overleg besloten om de samenwerking na dit seizoen te stoppen. Beide partijen kwamen tot de conclusie dat het beter is dat de wegen na vier voetbaljaargangen scheiden.meer »

Nieuwe coronamaatregelen op Cleijn Moercken

13 november 11:30  De coronapersconferentie van het demissionaire kabinet had afgelopen week een grote impact voor de amateursport. Door de oplopende besmettingscijfers zijn nieuwe COVID-maatregelen afgekondigd. Zo werd duidelijk dat het sportcomplex alleen nog maar toegankelijk is na het tonen van een Corona Toegangsbewijs (CTB). Als bestuur van v.v. Yerseke zijn wij genoodzaakt om deze maatregel na te leven.meer »

Bekerwedstrijd v.v. Yerseke – Kloetinge uitgesteld

9 november 17:30  De bekerwedstrijd tussen Yerseke en Kloetinge is afgelast. Het duel zou dinsdag 9 november om 20:00 uur starten op sportpark Cleijn Moercken, maar is vanwege coronagevallen bij de tegenstander uitgesteld.meer »

Terug van weggeweest: de spelerslijst!

9 september 22:30  Nu het seizoen 2021-2022 op het punt van beginnen staat, is het tijd om de ‘ouderwetse’ spelerslijst in ere te herstellen. Vanaf nu zie je in één oogopslag welk team tegen wie speelt, hoe laat en wie zich bij welk team moet melden.meer »

KNVB heeft competitieprogramma bekend gemaakt

21 augustus 0:15  De KNVB heeft vandaag het competitieprogramma bekend gemaakt. Yerseke 1 kan haar borst natmaken en start de competitie op zaterdag 25 september a.s. met een uitwedstrijd tegen Oostkapelle/Domburg. Yerseke 2 start diezelfde zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Kapelle 2 en Yerseke 3 met een uitwedstrijd tegen Zeelandia Middelburg 2.meer »

Competitie indelingen seizoen 2021-2022 Yerseke 1, Yerseke 2 en Yerseke 3

9 juli 12:45  De KNVB heeft de competitie indelingen voor Yerseke 1, Yerseke 2 en Yerseke 3 bekend gemaakt. Yerseke 1 is terug te vinden in de vertrouwde 2e klasse E competitie in Zuid 1. Yerseke 2 ontmoet, in tegenstelling tot afgelopen seizoen waarin men Brabantse tegenstanders trof, nu weer Zeeuwse tegenstanders. De nummering / competitieprogramma wordt bekendgemaakt op zaterdag 21 augustus 2021.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!